ȺȻȻØMMØĐȺŦƗɆS

WƗǤWȺM

Ervaar Bakka Homa in stijl. Overnacht in een wigwam voor 2, 3 of 4 bewoners. Helemaal comfortabel ingericht en inclusief veldbedden. Je hoeft alleen je slaapzak en een kussen mee te nemen!

KȺɌȺVȺȺN

Sold out

SOLD OUT - Voor een avontuur met ultiem comfort kan je verblijven in de kleurrijke Karavaan. Deze is volledig uitgerust met beddengoed, stroompunten, een koelkast, luifel en zelfs buitenzitjes. De festival caravan is beschikbaar voor 2, 3 of zelfs 4 personen en wordt geleverd dus met inrichting en inclusief beddengoed, helemaal verzorgd op reis! Reserveer je accommodatie via de ticketshop!

FȺMƗŁy ŦƗⱣƗ

Ook aan de grotere volksstammen wordt gehoor gegeven. Op Bakka Homa kan je overnachten in de tribe tipi. De Family Tipi is Helemaal ingericht inclusief veldbedden, let op neem zelf je slaapzak en kussen mee! Reserveer je accommodatie via de ticketshop!

FɌƗɆNĐzØNɆ ȺɌɆȺ

Creëer je eigen space op onze camping. Een eigen territorium voor jou en je reisgenoten. Deze zone is uit te breiden met een privé dixi, een partytent en nog veel meer toffe upgrades! Reserveer je Friendzone Area via de ticketshop!