ƗNFØ

TƗȻKɆŦS

Wanneer start de ticketverkoop?

De kaartverkoop start op woensdag 30 maart om 12:00u.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets scoor je via onze website. Koop je tickets alleen via dit officiële kanaal!

Wat voor tickets zijn er?

Je hebt de keuze uit dagtickets, weekendtickets (deze zijn gelding voor zaterdag en zondag) en voor de volledige jungle experience kies je voor de 3-day holiday tickets. Hiermee heb je al vanaf vrijdag toegang tot het festival en heb je toegang tot de camping met o.a. elke dag een exclusieve afterparty!

Hoeveel tickets kan ik kopen?

Per bestelling geldt een maximum van 10 per persoon. Wanneer je het evenement met meer personen wilt bezoeken, raden we je aan om met meerdere personen tickets te bestellen.

Moet ik mijn tickets personaliseren?

Nee, dit hoef je niet te doen. Good to go!

Tickets splitten

Tickets en polsbandjes zijn niet overdraagbaar. Een (weekend)ticket kan dus maar door één persoon gebruikt worden.

Ik ben mijn tickets kwijt of heb deze niet ontvangen.

Wat vervelend dat je de tickets kwijt bent of deze niet hebt ontvangen. Gelukkig kunnen we dit oplossen! Check eerst even de spambox van je e-mail. Nog steeds geen tickets? Via Eventix.nl/zoeken vind je eenvoudig je kaartje terug!

Moet ik mijn ticket printen?

Nee, je kunt de tickets ook vanaf je smartphone laten scannen.

Het festival is uitverkocht. Kan ik nog aan tickets komen?

Net achter het net gevist? Helaas verstrekken wij vanuit de organisatie geen extra tickets. We raden je aan om www.ticketswap.com in de gaten te houden!

Ik heb een ticket over

Heb je een ticket te veel gekocht of ben je helaas verhinderd? Wij kopen de kaartjes niet terug, maar raden je aan om je ticket te verkopen via www.ticketswap.com.

Ik heb een andere vraag over mijn ticket

Staat je vraag er echt niet tussen? Zeker weten? Dan verwijzen we je naar onze ticketpartner Eventix. Stuur een mailtje naar tickets@eventix.nl, dan helpen zij je graag verder!

ɃɆɌɆƗKɃȺȺɌĦɆƗd

Auto

Navigeer naar Velder 10, Liempde. Volg vanaf hier de borden en instructies van onze verkeersregelaars op. Parkeren is uiteraard ook gewoon mogelijk.

Kiss & Ride

Word je gebracht of ga je iemand wegbrengen? Navigeer dan naar onze Kiss & Ride; Velder 10, Liempde.

Fiets

Voor sportievelingen die met de fiets komen is er een fietsenstalling.

Pendelbus

Met de pendelbus naar Jungle Festival? Dat kan!

Boek hier je rit naar de Jungle.

Taxi

Kom je met de taxi of wil je de taxi naar huis nemen? We hebben een speciaal ingerichte taxistandplaats!

FɆSŦƗVȺŁƗNFØ

Minimumleeftijd

Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Hier wordt bij de entree op gecontroleerd, dus neem je legitimatiebewijs mee!

NIX18

Alcohol en tabak wordt alleen verstrekt aan bezoekers van 18 jaar of ouder. Hier wordt op gecontroleerd.

Openingstijden

De entree is geopend van 13:00 tot 20:00. Na 20:00 sluiten de deuren. Zaterdag: (13:00-01:00) Zondag: (13:00-00:00) De openingstijden van de camping zijn van vrijdag 12:00 tot maandag 12:00u.

Locatie

Jungle vindt plaats in het prachtige Boxtel! Check het kopje ‘bereikbaarheid’ voor het adres en de routebeschrijving.

Tassen

Tassen met een maximale grootte van een A4tje mogen mee het festivalterrein op.

Camera meenemen

(Video)camera’s zonder verwisselbare lens mogen mee het festivalterrein op.

Roken en tabak

Het is toegestaan om je eigen tabak mee te nemen naar het festivalterrein. Ook zijn er op het terrein verschillende tabak verkooppunten. Raadpleeg de plattegrond voor de locatie van deze verkooppunten. Het is niet toegestaan om te roken in alle tenten en overdekte area’s. Dit geldt ook voor e-sigaretten.

Drugs

Het gebruiken, verhandelen en/ of bijhebben van verdovende of geestverruimende middelen is ten strengste verboden. Bij overtreding van deze regel word je overgedragen aan de politie.

Cashless Festival

Op Jungle festival kun je je drankjes, etenswaren of andere aankopen gewoon met je betaalpas afrekenen. We accepteren elke bankpas en creditcard. Je hoeft dus geen cash geld mee te nemen!

Medicijnen meenemen

Het is toegestaan om medicijnen die verkrijgbaar zijn bij de supermarkt (bijvoorbeeld paracetamol) mee te nemen mits de verpakking ongeopend is. Overige medicijnen zijn toegestaan om mee te nemen in ongeopende verpakking en op vertoon van een doktersverklaring.

Eten en drinken

Jungle heeft een diverse line-up aan cateraars. Er is voor ieder wat wils!

Speciale diëten en allergieën

Vegetarisch, veganistisch, glutenvrij eten? We got you covered! In ons aanbod hebben we rekening gehouden met speciale diëten.

Allergieën

Heb je een allergie? Onze cateraars zijn kundig en kunnen je precies vertellen welke ingrediënten hun producten bevatten. Op vertoon van een doktersverklaring is het toegestaan om zelf eten mee te nemen (Aanpassen naar of zelf eten meenemen toegestaan is).

Oordoppen

Jouw oren zijn belangrijk, dat vinden wij ook. Daarom raden wij aan om tijdens oordoppen te dragen. Nog niet voorzien van een setje? Op het terrein zijn gedurende het festival oordoppen verkrijgbaar. Raadpleeg de plattegrond voor de verkooppunten.

EHBO

Op het festivalterrein is een EHBO-post aanwezig. Hoe kun je terecht voor medische zorg. Raadpleeg de plattegrond voor de locatie van de EHBO-post. Daarnaast lopen er medische hulpverleners rond op het terrein.

Toiletten

Tijdens het evenement zijn er voldoende toiletten aanwezig in speciaal ingerichte toiletgroepen. Raadpleeg de plattegrond voor de locaties van de toiletgroepen.

Telefoon opladen

Batterij bijna leeg en de show van je favoriete artiest nog niet vastgelegd? Geen paniek! Je kunt op het festivalterrein je mobiele telefoon opladen. Raadpleeg de plattegrond voor de locatie van deze oplaadpunten.

Gevonden voorwerpen

Alle gevonden voorwerpen worden bewaard. Na het festival worden de voorwerpen overgedragen aan de organisatie.

Het terrein tussentijds verlaten

Het is niet mogelijk om het terrein tussentijds te verlaten en op een later moment terug te komen.

Lockers

Het is mogelijk om je persoonlijke bezittingen op te bergen in een locker. Deze vind je bij de ingang van het festivalterrein.

Mindervaliden

We treffen verschillende maatregelen om ons festival voor iedereen toegankelijk te maken!

Kolven

Kolven is mogelijk bij de EHBO-post.

ȻȺMⱣƗNǤ

Kan ik overnachten bij het festival?

Aan het einde van de dag nog niet genoeg gehad? Verblijf op de camping voor de ultieme Jungle experience!

Accommodaties

Wil jij gebruik maken van een van onze accommodaties? Reserveer jouw accommodatie dan via de ticketshop! Meer informatie over accommodaties vind je op de pagina 'Camping Grounds' van onze website!

Openingstijden

De openingstijden van de camping zijn vrijdag 12:00 t/m maandag 12:00. Een campingticket geeft je gedurende heel deze periode toegang tot de camping.

Plekje reserveren

Het is dit jaar voor het eerst mogelijk om een plekje te reserveren op onze camping zodat jij met je vrienden bij elkaar kunt overnachten in de zogenaamde Friendzones! Deze zijn zelfs te upgraden met extra faciliteiten en versieringen, check de ticketshop voor meer info!

Wat mag ik wel en niet meenemen?

Niet zomaar alles mag mee de camping op. Lees onderstaande lijst goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hierin staat precies beschreven wat wij wel en niet toestaan:

Per persoon is het toegestaan om 12 blikjes bier, 1,5l wijn, frisdrank of water mee te brengen. Sterke drank (met een alcoholpercentage van 15% of hoger) is niet toegestaan. Dit kan bij het inleveren van het ticket mee naar binnen, daarna niet meer. Er is een supermarkt aanwezig op het campingterrein. Hier worden voedsel, non-alcoholische en alcoholische dranken en non-food goederen verkocht. Eten meenemen op de camping is geen probleem.

Wat mag er niet mee?
• Auto’s, fietsen, aanhangwagens, campers of andere voertuigen
• Laserpennen
• Geluidsinstallaties, generatoren en aggregaten
• Glas en andere scherpe voorwerpen
• BBQ’s, fornuizen, koelkasten, tapinstallaties en gasflessen
• Verdovende en geestverruimende middelen
• Confetti en partypoppers
• Selfiesticks en statieven
• Voetbalshirts en/of kleding met nationalistische tekens
• Drones
• Stickers, flyers, posters en banners
• Meubels, tuinstoelen en bankstellen
• Partytenten en voortenten
• BBQ’s, fakkels, vuurkorven.

Stroom

Er zijn geen stroompunten aanwezig op de camping.

Douchen

De camping is voorzien van sanitaire faciliteiten.

Open vuur

Open vuur en gebruik maken van een BBQ is niet toegestaan.

Gasflessen

Losse gasinstallaties en gasflessen zijn verboden en worden dus ingenomen. Ook kleine gasflessen en gasstelletjes worden niet toegestaan!

Faciliteiten

De camping is voorzien van alle faciliteiten voor dé kampeer-experience van je leven.

EHBO

Over een scheerlijn heen gestruikeld, een blaar of ander mankement? Op de camping is een EHBO-post aanwezig! Hier kun je terecht voor medische zorg. Raadpleeg de plattegrond voor de locatie van de EHBOpost.

Mindervalide

Ook mensen met een beperking kunnen gewoon kamperen op onze camping! Geef dit aan bij de camping entree, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Campingwinkel

Luchtbed gesneuveld of ben je iets vergeten? Onze campingwinkel heeft alles in huis voor een onbezorgde kampeer-ervaring. Hier kun je terecht voor eten en drinken, luchtbedden, haringen en meer.

ØVɆɌƗǤ

Contact opnemen

Heb je nog geen antwoord gekregen op jouw vraag? Zeker weten? Alles doorgenomen? Met betrekking tot tickets is Eventix onze ticketpartner, die helpen je graag verder via: tickets@eventix.nl. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op via ons contactformulier.

JOIN US

Wil jij graag onderdeel zijn van dit mooie festival. Stuur ons dan nu een mail met jouw idee!

Dit kan een van alles zijn! Van het bouwen van stages, het verkopen van producten, sponsoring tot het bespelen van een instrument. Of heb jij een ander verborgen talent? Neem contact op!