ŦĦɆ SØᵾNĐ ØF ŦĦɆ ɈᵾNǤŁɆ

MØMØ

(𝗛𝗶𝗽𝗛𝗼𝗽/𝗥&𝗕)

De weg terug is nooit hetzelfde. Onder invloed van dansbare, ritmische klanken herbeleven we het verleden. Temperaturen stijgen hier tot ongekende hoogte. Bereid je voor, It’s gettin’ hot in here

ȺⱣⱣȺ ȺⱣⱣȺ

(𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲/𝗧𝗲𝗰𝗵-𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲 𝗖𝗹𝗮𝘀𝘀𝗶𝗰𝘀)

Een gebied waar de wind net wat harder waait. Fleurige bewoners met een excentrieke manier van bewegen. Opzwepende baslijnen en magische melodieën nemen de overhand. Bouw op naar een ultiem hoogtepunt.

ĐƗɆSȻØ

(𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼)

Op de top van het HuWaiaRA gebergte krijgt swingen een nieuwe betekenis. Stilstaan is onmogelijk. Felle kleuren en organische geluiden brengen de ziel en zaligheid bij de bewoners naar boven. ‘Ain’t no mountain high enough’ is hier het motto.

KȺɌɌƗ ØKƗ

(𝗞𝗮𝗿𝗮𝗼𝗸𝗲)

Door onze voorvaderen ook wel ‘leeg orkest’ genoemd. Noten worden hier behaald of overschreden. Een saamhorige stemming zal hoe dan ook zegevieren.

NØWȺNØØWS

(𝗦𝗲𝗰𝗿𝗲𝘁 𝗦𝘁𝗮𝗴𝗲)

Een heilige plek. Ongerept. Voorbestemd voor de authentieke gelukzoekers. Niemand weet de weg. Laat je leiden door je instinct en het geluid.

ǤØ ǤØ

(𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗼)

Zit het tempo er voor je gevoel nog even niet voldoende in? Dan voeren we het tempo hier voor je op. Scheurende kicks en drums, techno zoals het hoort. Donder, bliksem, noodweer

SSĦĦĦ...

(𝗦𝗶𝗹𝗲𝗻𝘁 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼)

Een stiltegebied waar je niet tot rust kan komen. Verdeeld in drie dimensies. Gescheiden van elkaar en toch onlosmakelijk verbonden.

ŦɌØM ŦɌØM

(𝗟𝗶𝘃𝗲 𝗝𝗮𝗺𝗺𝗲𝗻)

Midden in de jungle komen getalenteerde bewoners samen. Muziek is hier nog niet vanzelfsprekend. Live is life

& MȺNY MØɌɆ

Verdwaal en laat je verrassen!