ɃȺKKȺ ĦØMȺ

𝗝𝘂𝗻𝗴𝗹𝗲 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗶𝗻𝗴

Verblijf het hele weekend op ɃȺKKȺ ĦØMȺ, de camping van Jungle Festival. In je eigen tent of slaap in een van onze prachtige tipi’s. Er is op de camping het hele weekend door van alles te beleven.

Zo begint de dag met een yogales of een crossfit workout. Het barista café zorgt voor verse koffie en heb je toch zin in iets anders? In de camping supermarkt is het vast en zeker verkrijgbaar. Het wordt een groot feest op de camping.

Verwacht theater, live muziek, meditatie, sport, spellen en krijg je exclusief toegang tot onze silent disco afterparty’s tot in de kleine uurtjes.
ȺȻȻØMMØĐȺŦƗɆS

Overnacht jij op Bakka Homa, de Jungle Camping? Join Bakka Homa in stijl en maak gebruik van een van onze accommodaties! Met je beste vrienden in een tent of zelfs een festival caravan! Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien! Zo kun je onbezorgd genieten van een waanzinnig weekend tijdens Jungle Festival!

Onze camping staat bol met allerlei leuke activiteiten zoals yoga, meditatie, spellen silent disco afterparty's en natuurlijk ben je op vrijdag al welkom op het terrein voor de officiele pre-party! Reden genoeg om je aan te sluiten!

Reserveer nu jouw accommodatie via de ticketshop!

WƗǤWȺM

Join Bakka Homa in stijl! Slaap met 2, 3 of 4 personen in deze prachtige vooropgezette tent die van alle gemakken is voorzien! De accommodatie is volledig uitgerust met beddengoed, een spiegeltje, nachtkastjes en zelfs een kledingrek. Helemaal comfortabel en ready to go!

KȺɌɌƗKȺɌɌƗ

KarriKarri is er voor de echte luxepaarden. Een heuse caravan op Bakka Homa voor ultiem comfort tijdens je Jungle Avontuur! De accommodatie is volledig uitgerust met beddengoed, stroompunten, een koelkast, luifel en zelfs buitenzitjes. KarriKarri is beschikbaar voor 2, 3 of zelfs 4 personen!

ŦƗⱣƗ

In onze tipi ervaar je kamperen zoals kamperen eigenlijk hoort te zijn! De tipi’s schitteren in haar eenvoud en gemak! Ze zijn voorzien van verlichting en 2 slaapsetjes (matje, slaapzak en een kussen)! Helemaal voorbereid de Jungle Camping op!

ǤɌØɆⱣS ŦƗⱣƗ

Ook aan de grotere volksstammen is gedacht op Bakka Homa. Voor jullie is er een Groep Tipi! Deze is voorzien van een stretcher en zelfs een gezellig zitje!

ȺȻŦƗVƗŦɆƗŦɆN

SⱣɆŁŁɆN

Twister, tafeltennis, levensgroot Mikado of een potje kubben. Op de Jungle Camping speel je verschillende en uitdagende spellen met je medebewoners!

ŁƗVɆ MUZƗɆK

Gezellig met je vrienden jammen rondom een kampvuur.

MɆĐƗŦȺŦƗɆ

Even tot jezelf komen, jezelf herpakken. Dat kan tijdens een van onze meditatie sessies. Laad je ziel op voor een nieuwe dag Jungle Festival.

ȻɌØSSFƗŦ

Wie sterk wil zijn moet investeren, ook tijdens een festivalweekend. Doe mee met een van onze crossfit lessen en start je dag gezond.

ŦĦɆȺŦɆɌ

Trek je even terug en geniet van hoogstaand theater op de Jungle Camping! Cabaret, toneel en nog veel meer!

SƗŁɆNŦ ĐƗSȻØ

Heb je na een hele dag Jungle nog niet genoeg? Sluit dan aan op onze Silent Disco Afterparty’s! Exclusief toegankelijk voor campinggasten!

ŦƗⱣƗ’S

We verkopen complete accomodaties naar ieders wens. Meer info volgt snel!

YØǤȺ

Yoga leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen, om daarmee de vereniging met God te bereiken. Praktisch alles wat je nodig hebt om er weer een dag tegenaan te kunnen!

KȺⱣSȺŁØN

Je wil er natuurlijk op en top uitzien als je je tussen al die prachtige Jungle bewoners begeeft! Speciaal voor de echte ijdeltuit een kapsalon op het camping terrein!

ŦȺŦŦØØSĦØⱣ

Vereeuwig deze prachtige dagen met een tattoo in onze tattooshop!

ɃȺɌɌƗSŦȺ

Een belangrijk onderdeel van onze camping en voor jullie festivalbeleving. Start je dag met een heerlijke en verse kop koffie, cappuccino of een koffie verkeerd met havermelk!

SᵾⱣɆɌMȺɌKŦ

Voor de dagelijkse boodschappen. Hier vind je alle benodigdheden om je campingexperience optimaal te laten zijn. Bier, tandenborstels en een vers stukje fruit. In onze supermarkt is alles verkrijgbaar!